För många personer börjar en period av osäkerhet efter första dejten. Hur ska man bete sig nu? Vem skriver först? När frågar du om en andra dejt?

Så många frågor och så få svar. Ingen gillar att höra det, men det finns inga rätta svar på dessa frågor. Alla är olika. Vad som är rätt för en person kan vara helt fel för en annan person. Det är omöjligt att veta vad någon tänker. Är han eller hon fortfarande intresserad? Har personen kanske redan utvecklat känslor för dig? Är de helt enkelt för blyga för att fråga? Så många olika aspekter måste vägas in för att hitta det perfekta svaret. Det är helt enkelt inte möjligt. Det gamla hederliga synssättet är att kvinnan bör vänta på att mannen ska ringa. Om han inte gör det, är han inte intresserad. Vår åsikt är att det bara är nonsens!

Det är inte alla killar som har ett sådant självförtroende och som direkt har modet att skriva till en kvinna igen efter första dejten. Män kan också vara blyga, men självklart finns det även de som är ”jägare”. De vill erövra kvinnan, ta täten och hålla i taktpinnen. När det gäller dessa killa, fungerar kanske inte ett första meddelande från kvinnan så bra. Detsamma gäller för kvinnor, det finns många smaker när det kommer till att flirta. Det finns de kvinnor som är helt självständiga som gillar att ta saker i egna händer, och självklart de som vill bli förförda. Men hur vet du vilken typ du gick på dejt med?

Ett sätt att uttrycka det: du vet inte förens det är försent. Det är därför perioden efter den första dejten är den svåraste. Men om du inte kommer igenom det, följ bara din magkänsla. Stäng av hjärnan. Hjärtat kommer att följa med. Om du lyssnar på din magkänsla kommer du att välja alternativet som du är mest bekväm med. Och om det leder till att du tar fel väg, är du i alla fall ärlig mot dig själv. Det är värt mycket när det kommer till att träffa den ”rätta”.