Felmeddelande

Deprecated function: Required parameter $context follows optional parameter $feed_nid in include_once() (line 1439 of /mnt/data/home/859364.cloudwaysapps.com/hsgajxupdu/public_html/includes/bootstrap.inc).

Efter det första meddelandet följer fler meddelandet och sedan är det dags för en första dejt. Men vilket är det bästa sättet för att ta upp det? Att bara kasta hur sig det och fråga om den andra personen vill träffas?

Ja! Exakt så! Oavsett om du väljer ett enkelt ”Skulle du vilja ses någon gång?” eller en officiell inbjudan till att träffas för en kopp kaffe, drink eller en utsökt middag spelar ingen roll. Det viktiga är att du inte är rädd för att fråga. Om du har etablerat en bra kontakt genom dina meddelanden, är dina chanser till att bli nobbad väldigt små. Och om du blir det, vet du att det inte var rätt partner för dig ändå.

Det spelar ingen roll om mannen eller kvinnan tar initiativet. Den som först känner sig redo för en första dejt bör ställa frågan. Vem vet: den andra personen känner sig kanske lite blyg och vågar kanske inte fråga. När du väl har kommit över den tröskeln är nästa fråga du bör ställa till dig själv: var ska ni gå på första dejten?

Här kan du låta fantasin flöda. Allt från ett mysigt café till en häftig bar eller en bra restaurang, allt är tillåtet så länge som båda är med på det. En fest eller ett speciellt event är också ett bra val för en första dejt. Det viktiga är att ni båda går med på att platsen känns bekväm. Bara då är det möjligt att lära känna varandra i en avslappnad atmosfär.

Men det finns även platser som är mindre bra för en första dejt. Dessa inkluderar högljudda klubbar, en bio och ditt hem. Klubbar är bra för att ha kul och släppa loss på dansgolvet. Men att ha en konversation där är svårt och det är exakt vad en första dejt handlar om. Prata, lära känna varandra och få en känsla för den andra personen. Av samma anledning är att gå på bio och sitta tyst bredvid varandra och stirra på en skärm i 2 timmar en dålig plan.

Men varför är ditt egna hem ett dåligt alternativ för en första dejt? Svaret handlar om din personliga säkerhet. Du kan inte vara säker på att du kommer att gilla din potentiella partner i det riktiga livet. Han eller hon var kanske inte helt ärlig på internet? Regeln är därför: ha aldrig den första dejten i ditt hem. Gå inte heller till din dejts hem. Man kan helt enkelt inte veta vad som väntar där. När allt kommer omkring är ju din flirtpartner en komplett främling.