Felmeddelande

Deprecated function: Required parameter $context follows optional parameter $feed_nid in include_once() (line 1439 of /mnt/data/home/859364.cloudwaysapps.com/hsgajxupdu/public_html/includes/bootstrap.inc).

Victoria Milan mot C-date


I vår jämförelse mellan C-date och Victoria Milan har vi noggrant undersökt båda leverantörerna. Båda Victoria Milan och C-date anses ha bra rykte och de är väldigt solida. Flera olika tester visar dock att variationen av medlemmar och aktivitetsnivån är högre hos C-date medan Victoria Milan ibland erbjuder mer innovativa funktioner. För att kunna få reda på mer om skillnaderna mellan C-date och Victoria Milan, titta gärna på vår detaljerade jämförelse nedan.

Victoria Milan

Utmanare

Victoria Milan Utmanare


Rating detaljer Victoria Milan

Chanser att lyckas
80%
Underhållning
75%
Säkerhet och seriositet
85%
Valuta för pengarna
80%
2.000+
400.000

Vår slutsats till Victoria Milan


Victoria Milan har otroligt många användare i Sverige och räknas som en av de bästa dejtingsidorna. Kanske till och med den bästa när det kommer till anonym dejting för personer som är ute efter att ha en affär. Fördelen är att de man träffar på Victoria Milan är även de ute efter att vara helt anonyma samt inleda en affär utanför sin fasta relation. Man måste ha en registrerad profil för att söka bland medlemmarna och alla är 100% anonyma tills man väljer något annat.

Prova gratis nu!

Fördelar Victoria Milan

100% anonym

Anonym annons så ingen vet vem man är

Panikknapp

Gör det lätt att lämna sidan vid akuta lägen

Privata bilder

Ens bilder blir privata och kan blurras ut

Nackdelar Victoria Milan

Moraliskt eller ej

Frågan om det är moraliskt eller ej att använda en dejtingsida som riktar sig till personer i en fast relation.

Begränsad medlemskap

Ens grundläggande medlemskap är begränsat och vill man kunna utnyttja alla tjänster måste man betala för sitt medlemskap.


I detalj


Chanser att lyckas

Att följa de regler som finns och använder sig av sökfunktionen så har man väldigt stor frihet att hitta personer som matchar ens önskemål och ens profil. Ribban som är satt är hög och var och en kan hitta det de letar efter. En hög andel av de personer som har registrerat sig på sidan har hittat medlemmar som de valt att inleda en utomäktenskaplig affär med. Genom att hålla en god ton och visa att man är seriös så underlättar sökandet. Många väljer att ta längre tid på sig att lära känna personen de pratar med innan de visar bilder och avslöjar mer som sig själva, detta för att så lite folk som möjligt ska veta att de är ute efter en utomäktenskaplig affär. Om man är seriös och tar lite tid på sig så har man goda möjligheter att hitta personer att ha en utomäktenskaplig relation med. Victoria Milan är en av de bästa dejtingsidorna för den här typen av dejting.

Underhållning

Portalen är användarvänlig och lätt att navigera. Det finns mycket att göra och olika sätt att söka efter medlemmar på. Det finns olika sätt att flirta på och ta kontakt med andra medlemmar på, ge en ros eller bara en vanlig flirt som första steget och se om du får svar. Även om de flesta medlemmar är lite avståndstagande i början så är de flesta väldigt sociala och slappnar av när de känner att de pratar med en person som är ute efter samma sak som de själva, en anonym och diskret och säker utomäktenskaplig relation. Genom att vara trevlig och låta saker ta tid så är chansen större för en relation på Victoria Milan.

Säkerhet och seriositet

Victoria Milan är drivet av ett stort och välkänt internationellt företag. Företaget har dejtingtjänster och andra Victoria Milan dating portaler i lite drygt 30 länder runt om i världen. På Victoria Milan accepterar man inte bedragare, lurendrejare eller på annat sätt personer som luras, det är dock svårt för sidan att hålla koll på alla medlemmar och man kan rapportera andra medlemmar vid behov. Säkerhetsfunktionerna med anonym annonsering och anonyma bilder hjälper ens säkerhet också och det är en själv som väljer när man ska visa sina bilder. Victoria Milan använder inte medlemmars bilder och annonser i någon form av annonsering. För att betala sitt medlemskap så betalar man med betalkort, e-plånbok, kuponger eller med en direkt banköverföring. Victoria Milan har SSL skydd för att säkerställa att ens uppgifter inte är synliga eller sprids till andra sidor. På ens kontoutdrag står inte tjänsten som används utan lagras under annat namn för att ingen ska få reda på ens medlemskap.

Valuta för pengarna

Ett medlemskap hos Victoria Milan kostar mellan 249 kronor och 499 kronor per månad. Detta gör dem till en av de dyrare dejtingsajterna på den svenska marknaden, men eftersom Victoria Milan riktar sig till personer som är ute efter att ha en utomäktenskaplig affär så är priserna skäliga och då de erbjuder väldigt diskret dejting så får man vara beredd att betala mer. Genom att teckna ett längre medlemskap hos dem så sjunker priserna avsevärt.


Priser

3 månader (pris i kr. per månad): 499
6 månader (pris i kr. per månad): 349
12 månader (pris i kr. per månad): 249


C-date

Vinnare

C-date Vinnare


Rating detaljer C-date

Chanser att lyckas
95%
Underhållning
85%
Säkerhet och seriositet
85%
Valuta för pengarna
95%
2.000+
550.000

Vår slutsats till C-date


C-date Sverige har många aktiva användare i Sverige. Förhållandet mellan män och kvinnor är i stort sett jämnt. Chanserna att ha ett snabbt erotiskt möte är ganska höga bland premiumanvändare! Kvinnor är alltid registrerade som premiummedlemmar. Den som letar efter en riktig sex-dejt i Sverige kommer säkert vara i goda händer med C-date - en av dagens bästa sidor för avslappnad dejting. Män måste registrera sig för ett medlemskap för att kontakta kvinnor som är premiummedlemmar.

Prova gratis nu!

Fördelar C-date

Hög medlemsaktivitet

Många aktiva medlemmar i Sverige

Hög andel kvinnor

Antal kvinnor är över genomsnittet

Känt från tv-reklam

Mycket populär tack vare mycket tv-reklam

Nackdelar C-date

Annullering av C-date

Annulleringsprocessen utanför appen är något föråldrad (anmälan via fax eller post behövs)

Män behöver ett premiummedlemskap

Män måste välja ett premiummedlemskap för att kunna skicka meddelanden till kvinnor −men det är ganska vanligt i den erotiska dejtingvärlden.


I detalj


Chanser att lyckas

Så länge du följer några grundläggande regler och inte höjer ribban för högt, så är dina chanser att lyckas - det vill säga att få till sex-träffar - mycket höga på C-date. Förvänta dig inte toppmodeller, utan vanliga kvinnor från grannskapet. Börja med lite avslappnat flirtande med kvinnorna på C-date, utan att verka desperat (av typen "Ska vi knulla i kväll?!") och se till att definiera dina sexuella preferenser med måtta (håll det enkelt), så bör du kunna få till ditt första möte relativt snart. De som engagerar sig och aktivt kontaktar andra medlemmar lyckas ofta bra på C-date i Sverige. Särskilt trevligt: Matchningen är baserad på dina preferenser. Ju tydligare uppfattning du har om vad du letar efter sexuellt, desto nöjdare kommer du att vara med C-date.

Underhållning

Portalen är självförklarande och enkel att använda. C-date-appen är rolig oavsett om du vill söka efter närliggande hookup-partners när du är på språng eller bekvämt från den egna soffan. Den höga sannolikheten att lyckas gör det så mycket roligare. De flesta medlemmar är också väldigt sociala, vilket gör att du kan få vara med om massor av intensivt flirtande på C-date. Men låt inte obesvarade meddelanden från några medlemmar förstöra ditt nöje −det ingår ofta i avslappnad dejting. En del medlemmar är redan upptagna med andra sexpartners och kan inte kan svara på varje meddelande.

Säkerhet och seriositet

Plattformen för C-date drivs av ett stort och välkänt internationellt företag. Förutom i Sverige är C-date framgångsrikt i mer än 30 länder runt om i världen. Bedragare och underhållare som är ute efter att lura män som använder tjänsten på pengar tolereras inte av C-date. Anonymitetsfunktioner tillåter medlemmarna att vara anonyma så länge de vill.

Valuta för pengarna

C-date är inte direkt billigt. Du bör planera att lägga 349 kr av din månatliga budget om du vill ha sex regelbundet. Men den höga användaraktiviteten i C-dates app ger verkligen värde för pengarna. En premiumprodukt till ett premiumpris.


Priser

3 månader (pris i kr. per månad): 649
6 månader (pris i kr. per månad): 449
12 månader (pris i kr. per månad): 349


Victoria Milan

Utmanare