Felmeddelande

Deprecated function: Required parameter $context follows optional parameter $feed_nid in include_once() (line 1439 of /mnt/data/home/859364.cloudwaysapps.com/hsgajxupdu/public_html/includes/bootstrap.inc).

Om DatingAdvisor.se


Vårt uppdrag

Vi på DatingAdvisor.se ser oss som en självständig och objektiv marknadsundersökare inom branschen för singelsidor, matchmakingplatser och dejtingappar och testar leverantörens rykte, kostnader och  även sådant som sannolikheten att lyckas. På så sätt hoppas vi kunna ge våra användare i Sverige en genomgående aktuell överblick över vilka platser som är bäst lämpade för deras individuella behov. För detta ändamål har vi gjort jämförelser som gör det möjligt att jämföra två sidor ner på detaljnivå.

Förutom en marknadsöversikt vill vi också förse våra läsare med praktiska tips om hur man kan öka sina personliga chanser till framgång inom nätdejtingen. Dessa tips är baserade dels på våra egna erfarenheter, men också på många kommentarer från våra användare.


Fokuspunkter

Betyg av dejtingsajter

Ett av de viktigaste fokusområdena i vårt arbete är en regelbunden utvärdering av chanserna att lyckas. Vi testar ständigt nya sidor och utvärderar dem genom omfattande tester med olika användarprofiler. Först när resultaten är konkreta genereras en testrapport.

Tips för nätdejting

Särskilt eftersom nätdejting till en början görs anonymt finns det många fällor som nybörjare ofta faller i. Med hjälp av många års erfarenhet vill vi ge våra användare tips om hur man lyckas med dejtingsajter och appar snabbast och samtidigt undviker besvikelser.

Studier och bakgrundsinformation

För att bättre förstå de regionala och internationella trenderna genomför vi regelbundet marknadsundersökningar. För detta ändamål fokuserar vi vanligtvis på ett huvudtema, exempelvis mobil dejting.


I siffror

13
29
500
2565

Vårt Team

Redaktionen

Teamet består av frilans- och permanenta redaktörer och journalister som har en passion för internet och nätdejting. Många av redaktörerna har en professionell bakgrund inom nätdejting och är väl insatta i branschen. De vet mycket väl åt vilket håll vinden blåser och vad man ska hålla utkik efter. Vi är stolta över vårt team och ser fram emot att arbeta med dem varje dag. Men det viktigaste för oss är de många människor som berättar om sina erfarenheter av nätdejting − de goda likväl som de dåliga.

Initiativtagare

Artur: Är i kontakt med dejtingleverantörerna för att upptäcka förändringar och innovationer i tid.
Philipp: Tar hand om intern verksamhet och organisation.
Florian: Ser till att webbplatsen fungerar bra och tar hand om servrar och teknik.

När jag får frågan om vilken dejtingsajt som är bäst så svarar jag alltid att det inte finns någon sådan. Det beror på dina individuella mål: flirt, kärlek, äventyr, ålder, region, etc.

Henrik
Chefredaktör


Betyg och provision

Det har alltid varit ett mål och en motivation att tillhandahålla en gratis överblick till dem som är intresserade av nätdejting. DatingAdvisor.se publicerar alla rapporter och erfarenheter helt gratis.

vi vill samtidigt inte undanhålla det faktum att vi får provision från några nätdejtingsajter. Dessa har dock inget inflytande över utvärderingen. Vi försöker också att förhandla oss till identiska provisioner från leverantörerna, så att det är fortsatt irrelevant för oss vem testvinnaren är. Provisionen bidrar till att säkerställa driften av webbplatsen, men innebär framför allt betalning åt redaktörer och journalister.

Vi rekommenderar emellertid i allmänhet bara dejtingsajter där användarna först kan prova gratis och ta reda på om dejtingsajten passar ens egna mål. Dating Advisor ser bara sig själv som en rådgivare som pekar ut en viss riktning och varnar för eventuella fallgropar. Vi får emellertid bara provision när en användare känner sig tillräckligt bekväm på en plats och faktiskt bestämmer sig för att betala för det. Därför utvärderar vi dejtingsajter specifikt för olika målgrupper och ger även regionala rekommendationer, beroende på hur många användare en dejting-leverantör i en stad eller region har. För bara om en användare är nöjd, kommer han eller hon att stanna kvar hos en dejtingsajt tillräckligt länge för att få kontakt med människor