Felmeddelande

Deprecated function: Required parameter $context follows optional parameter $feed_nid in include_once() (line 1439 of /mnt/data/home/859364.cloudwaysapps.com/hsgajxupdu/public_html/includes/bootstrap.inc).

I tider med Tesla och andra högteknologiska bilföretag, är inte längre självkörande bilar science fiction. ”Förare” har helt plötsligt en massa ny alternativ för hur de ska bedriva sin privata tid.

Tillräckligt med anledningar för oss att tänka på den nyligen vunna tiden i bilen. Tillsammans med det stora casual dating communityt Fuck.com, har DatingAdvisor intervjuat totalt 12 821 kvinnor och män om ämnet ”sex på hjul”

Den specifika frågan var:

Vilka aktiviteter kan du tänka att ägna dig åt i en själkörande bil för att utnyttja den intjänade tiden?

Omkring 70% av de som svarade kunde tänka sig att ha sex i en självkörande bil

Vissa skulle vilja njuta av vyerna, slumra till, läsa eller slappna av och titta på en film. Visst, alla dessa alternativ är möjliga…Men enligt undersökningen, är majoriteten av de som svarade speciellt intresserade av tanken på att ha sex medans man åker. 70% av kvinnorna och 72% av männen vill testa på att ha sex medan de åker.

Framtidsutsikterna är verkligen sexiga! Men fantasin om att ha sex i bilen är självklart inte ny. Till och med idag med de nuvarande möjligheterna – är bilen en populär plats för en snabbis.

Vi tog därför tillfället att fråga vilka som redan har haft sex under en biltur (nyligen eller i det förflutna) utan en robotbil som hjälp.

Passageraren tillfredsställer föraren

Herre gud! Nästan 1 av 4 svarande har blivit tillfredställda av en passagerare samtidigt som de körde. Samtidigt som vi är glada över tanken för hur det gick till, är vi även lättade att inget hände. Det är verkligen inte utan risk!

Föraren tillfredsställer passageraren

Omvänt. 6% av förarna har tagit hand om en passagerares behov där nere tidigare.

Det går vilt till i baksätet

Omkring 8% av de svarande erkände att de hade haft sex i baksätet under en biltur. Föraren/chauffören tittade antagligen i backspegeln på grund av ”trafiksäkerhet” fler än en gång.

Män/kvinnor väljer självbetjäning

Några fler kvinnor än män, 12% vs. 11%, har även prövat att ta på sig själva samtidigt som de kör. Otur att ingen passande passagerare fanns i närheten.

Sex på bussen & tåget

Det publika med att resa i kollektivtrafiken är tydligen inte avskräckande för vissa av de svarande. Omkring 7% sa att de hade haft sex på en buss eller tåg tidigare.

2/3 av se svarande har haft sex i en parkerad bil

Flera undersökningar visar att bilar brukar vara en av de populäraste ”platserna” för en snabbis. Vår undersökning bekräftar detta: 66% av männen och 62% av kvinnorna tycker att sex i en parkerad bil är fantastiskt. Men omkring 1 av 5 svarande sa att ha sex i bilen inte hade varit en bra erfarenhet för dem. Vi vet inte exakt varför (kanske var ryggsmärtor problemet?), men de är inte sugna på att återupprepa det.